Internationale Kontakte

Bild vergrößernMediaArt Sujet; Quelle: subnet

MediaArt Sujet; Quelle: subnet

MediaART

Residency +Stipendium / Grant  – Frist/till: 31.Okt./Oct.31.
Salzburg Stadt + artis in residence program Stadt Salzburg + subnet

== German first – English below. ==

Projektentwicklungsstipendium für Kunstschaffende aus dem Bereich Medienkunst und Experimentelle Medien.

Das Artist-in-Residence-Programm der Stadt Salzburg vergibt in Kooperation mit subnet – Salzburger Plattform für Medienkunst und experimentelle Technologien ein einmonatiges Projektentwicklungsstipendium.

Zeitraum ist der 16. September – 14. Oktober  2019.
 Die Atelierwohnung befindet sich im Künstlerhaus Salzburg.

Details zur Ausschreibung

MediaART
Residency + Grant
Salzburg Stadt +artis in residence program Stadt Salzburg + subnet

Project Development grant for artists from the field of media art and experimental media.

The Artist-in-Residence Program of Salzburg awards in cooperation with subnet – Salzburg platform for media art and experimental technologies a one-month project development grant.

Period: from September 16th  until October 14th.
The studio apartment is located in the Künstlerhaus Salzburg

more details